Over ons

VvE Specialisten is een onderdeel van BVD advocaten, een middelgroot advocatenkantoor met vijf vestigingen door het hele land. Binnen ons kantoor zijn mr. Lennart Alberts, mr. Cornelis Klepper en mr. Bertjan Agteresch de experts op het gebied van het appartementsrecht en de juridische positie van VvE’s.

Lennart staat aan de leiding van de praktijkgroep Vastgoed-, Bouw- en Aanbestedingsrecht. Hij heeft jarenlange ervaring binnen het gehele spectrum van de bouwrecht- en vastgoedpraktijk, waar het appartementsrecht een onderdeel van uitmaakt. Cornelis en Bertjan zijn als advocaat eveneens verbonden aan deze praktijkgroep.

Het team van VvE-specialisten heeft ruime ervaring opgedaan binnen het VvE-recht; niet alleen doordat zij verschillende VvE’s in tal van uiteenlopende kwesties hebben geadviseerd en bijgestaan, maar ook doordat zij geregeld cursussen en seminars over dit rechtsgebied verzorgen.

Het brede scala aan juridische componenten maakt het VvE-recht tot een specialistisch rechtsterrein, waarvoor VvE Specialisten de nodige expertise in huis heeft. VvE Specialisten verzorgt hoogwaardige dienstverlening, waarbij maatwerk, afstemming en transparantie centraal staan. VvE Specialisten staat een VvE of een appartementseigenaar graag terzijde, zowel bij de totstandkoming van reglementen en afspraken als bij het beslechten van eventuele geschillen.

Wij zijn partner van: